Tietoja Omega Pharmasta

Omega Pharma lyhyesti

Omega Pharma on apteekin itsehoitotuotteita valmistava yritys. Olemme erikoistuneet innovatiivisiin ja tehokkaisiin reseptivapaisiin tuotteisiin, jotka auttavat ihmisiä voimaan ja elämään paremmin.

Tällä hetkellä toimimme 35 Euroopan maassa ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004. Omega Pharman perusti apteekkari Belgiassa vuonna 1987, ja yhä tänä päivänäkin tuotteemme ovat saatavilla vain apteekeista. Suomessa Omega Pharmalla on noin 30 kansainvälistä tuotemerkkiä valikoimissa: esimerkiksi XL-S Medical painonpudotukseen, Prevalin-nenäsuihke allergiaoireisiin ja Reduflux närästysoireisiin. Suomessa myös pohjoismaiset ACO-ihonhoitotuotteet sekä lääkevoiteet Canoderm ja Miniderm kuuluvat valikoimaan. 

Ihonhoitotuotteita valmistava ACO Hud on ollut osa Omega Pharmaa vuodesta 2004. ACO Hud perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACO Hud on pohjoismainen yritys, jonka omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle.

 

Tiesitkö, että...

Omega Pharma Nordic  julkaisee jatkuvasti tutkimusraportteja, koska me haluamme kertoa tutkimustemme tuloksista avoimesti.