Paranix

Täydellisestä paranix valikoimasta löytyy jokaiselle sopivat täinhoitotuotteet

Paranix poistaa täit ja niiden munat tehokkaasti! Uudenlainen, patentoitu ja kliinisesti testattu yhdistelmä kapseloi täit ja niiden munat, jolloin ne kuolevat tukehtumalla. Koska menetelmä on mekaaninen, täit eivät voi kehittää vastustuskykyä. Valikoimasta löytyy Paranix Spray, Paranix Shampoo ja uusi Paranix Sensitive, joka poistaa täit ja niiden munat 100% vain yhdellä hoitokerralla.

Paranixin teho on kliinisesti todistettu. Varsinaisen hoitokerran lisäksi suositellaan toista käsittelyä viikon kuluttua. Toinen käsittely 7 päivän jälkeen hoitaa sillä ajalla mahdollisesti kuoriutuneet täit. Paranixin sisältämät aineet ovat hellävaraisia lapsille ja iholle. Paranix ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita. Paranixin käyttömukavuutta lisää lyhyt, vain 10-15 minuutin, vaikutusaika ja tuotteen tuoksuttomuus. Tuote soveltuu aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Pakkaus riittää noin neljään käsittelyyn.
Entistä monipuolisempaan Paranix-valikoimaan kuuluvat uudistunut Paranix Spray, kätevä Paranix Shampoo ja uusi Paranix Sensitive. Paranixin uudet vaikuttavat aineet, dimetikoni ja mineraaliöljy tehoavat entistä paremmin päätäihin ja niiden muniin. Paranix Shampoolla täihoito on yhtä helppoa kuin hiusten pesu! Paranix Shampoo pakkauksesta riittää useammalle ja se on miedosti hajustettu. Paranix Sensitiven hellävarainen koostumus sopii herkkäihoisille ja pitkille hiuksille.

Paranix

Paranix on CE-merkitty lääketekninen tuote päätäitä vastaan.