Omega Pharma työnantajana

Pidätkö ihonhoidosta? Sitten pidät myös meistä!

Omega Pharma dynaaminen, joustava ja menestyksekäs yritys, joka toimii pohjoismaisilla markkinoilla. Me työskentelemme lähellä pohjoismaista kuluttajaa, ja teemme työtä hänen hyväkseen. Omega Pharma on keskisuuri yritys, jossa kaikki työntekijät ovat tärkeitä ja saavat ottaa vastuuta. Sisäinen koulutusohjelmamme auttaa työntekijöitämme kehittymään meidän ydinalueellamme – ihonhoidossa. Jotta viihtyisit meillä, sinun on hyvä tuntea keskeiset arvomme.

 

 

Omega Pharman arvot

Joukkuehenki

Työskentely Omega Pharmalla on kuin pelaamista yhteispohjoismaisessa joukkueessa - kaikki toimivat joukkueen hyväksi ja auttavat toinen toisiaan. Pohjoismainen joukkuehenki on vahvuus markkinoilla

Omistajuus

Kaikki vastaavat omasta panoksestaan joukkueessa. Kasvua syntyy, jos kaikki ajattelevat eteenpäin, jos kaikki ovat aloitteellisia ja uskaltavat etsiä uusia keinoja, ja ennen kaikkea: jos kaikki tekevät sitä mitä heidän tarkoituksensa on tehdä.

Kustannustehokkuus

Me etsimme aina älykkäitä ratkaisuja. Säästetään kustannuksia, mutta ei pihistellä laadussa - se on kustannustehokkuutta Omega Pharmalla.

Parantamisen halu

Haluamme jatkuvasti tulla paremmaksi. Se on intohimo, joka vie meitä eteenpäin.

Omega Pharma Pohjoismaissa

Meitä työskentelee noin 105 henkilöä Pohjoismaissa (Ruotsi, Suomi, Norja ja Tanska). Haluatko mukaan? Käy katsomassa avoimia työpaikkoja.